Sortering

Prijs

€ 0.00€ 810.00

Uitbreiding

Product

Acryl case

Wilt u uw Pokemon producten beschermen? Dan kunt u bij Card Freaks terecht voor meerdere soorten acryl cases. Zo kunt u bij ons terecht voor een acryl case voor uw elite trainer boxen, booster boxen en voor uw booster packs. Wij leveren ook nog eens prachtige led stands voor uw getaxeerde kaarten. Zo kunt u uw kaarten mooi verlichten.

Al onze acryl cases zijn uitvoerend getest. Uw Pokemon producten zijn optimaal beschermd, en met de magnetische sluiting zien uw producten er ook nog eens geweldig uit. Wilt u uw kostbare producten optimaal beschermen? Kies dan voor een acryl case van Card Freaks.

Elite trainer box acrylic case

Heeft u een mooie elite trainer box aangeschaft en wilt u deze beschermen tegen invloeden van buitenaf? Kies dan voor een mooie acrylic case. De acrylic case die wij leveren hebben een mooie magnetische sluiting, waardoor u de elite trainer box makkelijk in- en uit de acrylic case kan halen. 

Wij nemen de bescherming van uw Pokemon elite trainer box zeer serieus en daarom bieden wij alleen acryl cases van de hoogste kwaliteit aan om deze te beschermen. Naast het mooie luxe design, hebben onze acryl cases voor uw Pokemon ETB ook de volgende kenmerken:

  • 8 Millimeter dik acryl (Polyacrylonitril)
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Meer dan 95% UV-resistent
  • Temperatuur en corrosie resistent (testrapporten beschikbaar)
  • Magnetische sluiting

Booster box acrylic case

Een acryl case voor uw booster box is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een stijlvolle manier om uw waardevolle kaarten te beschermen. Acryl is een stevig en doorzichtig materiaal dat zorgt voor een optimale bescherming van uw booster box en tegelijkertijd zorgt voor een mooie presentatie van uw kostbare producten.

Een acrylic case van Card Freaks kan goed tegen krassen en andere beschadigingen. Hierdoor blijft uw booster box in topconditie en kunnen uw kaarten veilig worden bewaard. Heeft u een Japanse booster box? Wij hebben ook acrylic cases voor Japanese booster boxen. Zowel voor de kleine, als voor de grote variant. Zo kunt u ook uw Japanse Pokemon kaarten optimaal beschermen.

Booster pack acrylic case

Heeft u een kostbare booster pack die u op de juiste manier wilt beschermen? Ook voor uw booster packs hebben wij de optimale bescherming. Een booster pack kan zeer waardevol zijn. U wilt niet dat er stof of andere oneffenheden op uw booster pack terecht komen. Als u uw zeldzame booster pack in één van onze acrylic cases bewaard, weet u zeker dat er niets mee kan gebeuren. Dankzij de krachtige magnetische sluiting kunt u de booster pack vrij eenvoudig verwijderen, maar ook weer terug in de acrylic case plaatsen.

Winkelwagen
Scroll naar boven