Veelgestelde vragen

Ja, wij verkopen authentiek/originele Pokémon, Yu-Gi-Oh! En Magic The Gathering kaarten in het Engels en Japans.

Wij gebruiken Mollie als betaalprovider voor onze webshop, hierdoor kun je betalen via onder andere Ideal, Klarna, Sepa overboeking, Creditcard of vooraf overmaken.

In de meeste gevallen worden order die voor 15:00 uur besteld zijn dezelfde dag verzonden, waardoor ze morgen bij jou in huis zijn. Het komt natuurlijk wel eens voor dat de bestellingen enige vertraging oplopen. Geef ons en onze koerier de tijd om jouw bestelling te bezorgen. Dit kan wel tot 5 dagen duren. Mocht je de bestelling dan nog niet hebben ontvangen, neem dan vooral contact met ons op via info@cardfreaks.nl Als je een pre-order hebt geplaats zal deze pas verstuurd worden een dag voor de releasedatum.

Natuurlijk kun je jouw gemaakte bestelling annuleren. Als je dit doet binnen de wettelijk vastgestelde termijn van 2 weken na ontvangst of voor verzenden is dit geen enkel probleem!

Ja, wij zijn elke zaterdag tussen 12:00 en 16:00 geopend aan de Pioenstraat 21, 8922BX in Leeuwarden.

In principe leveren wij in heel Europa! Mocht jouw land er toch onverhoops niet tussen staan en wil je toch heel erg graag bestellen? Mail ons dan op info@cardfreaks.nl.

Winkelwagen