Alles wat we weten over Pokemon Lost Origin tot nu toe

De Pokémon Company brengt in september een nieuwe uitbreiding uit. Het gaat hier niet om zomaar een uitbreiding maar om de langverwachte uitbreiding genaamd “Lost Origin“. Deze naam is niet zomaar uit de lucht komen vallen. De naam is gebaseerd op een oude mechanic in The Pokémon Trading Card Game genaamd “Lost Zone”.

De mechanic genaamd the Lost Zone werd als eerst gezien in de uitbreiding van Pokémon “Platinum” in 2009. Deze mechanic werd toen uitgebracht om het kaartspel ten goede te komen. Zo kan je een kaart niet terug krijgen als deze naar the Lost Zone is verbannen.

Dezelfde mechanic werd in 2018 opnieuw gebruikt in de uitbreiding “Ultra Prism”. Hierna is deze mechanic eigenlijk nooit meer gebruikt. Tot nu! Want in de nieuwste uitbreiding van de Pokémon Company zal the Lost Zone weer heftig gebruikt kunnen worden.

Inhoudsopgave

Pokémon Sword & Shield 11 - Lost Origin!

In Japan werd in mei van 2022 de uitbreiding “Dark Phantasma” met veel lof ontvangen. De volgende uitbreiding genaamd “Lost Abyss” die het daglicht zal zien in juli van dit jaar, zal ook zeker een succes worden. 

In Europa zullen deze uitbreidingen deels worden samengevoegd en dus de naam Lost Origin krijgen. In middels is er al wat meer bekend en kunnen wij je vertellen dat de set op 9 september uit zal komen. Dit is later als wat wij van Pokémon gewend zijn maar u hoort ons niet klagen.

Pokemon_TCG_Sword_Shield_-_Lost_Origin_Giratina_OriginForme_Booster_Wrap
Pokemon_TCG_Sword_Shield_-_Lost_Origin_Enamorus_Booster_Wrap
Pokemon_TCG_Sword_Shield_-_Lost_Origin__Hisuian_Zoroark_Booster_Wrap

Pokémon Lost Origin: alles wat we tot nu toe weten

Een beetje bij beetje beginnen we steeds meer te weten te komen over de nieuwste uitbreiding. Zo weten we al dat er 3 Radiant Pokémon in de set te vinden zullen te zijn. 

Buiten de Radiant Pokémon bevat deze uitbreiding 190 kaarten, waarvan er 6 VSTAR kaarten, 14 V kaarten en 1 een Pokémon VMAX kaart zullen zijn. Een Pokémon uitbreiding zoals Lost Origin heeft altijd een aantal Pokémon waar de uitbreiding omheen zal worden gecreëerd. De kaarten zullen bestaan uit Giratina, Aerodactyl, Magnezone, Drapion, Hisuian Goodra en Hisuian Zoroark. Verder kunnen we uitkijken naar kaarten van Kyurem, Enamorus en een Radiant Gardevoir.

Als klap op de vuurpijl bevat Lost Origin ook nog eens een “Trainer Gallery” subset zoals we deze al vaker hebben gezien deze jaar en ook nog eens 15 Trainer kaarten.

  • Meer dan 190 kaarten
  • 3 nieuwe Radiant Pokémon
  • 6 fantastische Pokémon VSTAR
  • 14 sterke Pokémon V en 1 reusachtige Pokémon VMAX
  • 30 kaarten met speciale tekeningen in de Trainer Gallery subset
  • meer than 15 Trainer kaarten

Eerste producten Lost Origin bekend

Omdat Lost Origin geen “holiday” uitbreiding is (zoals Celebrations en Pokemon GO), zullen er veel verschillende producten verschijnen om deze uitbreiding compleet te kunnen maken. Denk hierbij aan Lost Origin booster boxen, Lost Origin booster packs, Lost Origin elite trainer boxen en Lost Origin blisters.

Buiten de standaard producten en de build & battle box, komt Pokémon nu ook met een nieuw product. De product zal Lost Origin booster bundle heten. Deze booster bundle zal 6 booster packs bevatten en zal rond de € 25,- gaan kosten.

Pokemon_TCG_Sword_Shield_-_Lost_Origin_Pokemon_Center_Elite_Trainer_Box-2048x1958
Pokemon_TCG_Sword_Shield_-_Lost_Origin_Elite_Trainer_Box-2048x1958

Lost Origin pre-release promo's uitgelekt

Zoals altijd zitten er in deze nieuwe uitbreiding ook vele handige Trainer kaarten en Speciale Energy kaarten om jouw deck nog effectiever te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de kaart Double Turbo Energy, die super goed te combineren is met Arceus VSTAR. Met deze kaart krijg je twee kleurloze Energy. Het nadeel van deze kaart is dat iedere Pokémon die eraan verbonden is 20 minder damage doet. Het voordeel is dat je sneller aanvallen kunt doen met Pokémon die hoge Energy kosten hebben, omdat je maar één kaart gebruikt voor twee Energy.

De cardlist is nog niet volledig bekend maar wat worden de Pokémon liefhebbers weer ontzettend in de watten gelegd door the Pokémon company! De volledige cardlist die tot nu toe bekend kun je hier vinden.

6013EF11-00DF-430B-816D-3F7DD130AD3D (1)

Pokemon kaarten kopen bij Card Freaks

Bent u op zoek naar de nieuwste Pokemon kaarten? Bij Card Freaks kunt u terecht voor de nieuwste uitbreidingen van Pokemon. Wij verkopen alleen authentieke producten en uw Lost Origin Pokemon kaarten worden met zorg voor uw verpakt. Bij Card Freaks kunt u terecht voor:

Deel op Social Media

Recente berichten

categorieën

Winkelwagen
Scroll naar boven