Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

De drie starters Pokémon waar jij uit kunt kiezen bij de nieuwe Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn bekend! Je kunt kiezen uit Sprigatito, Fuecoco en Quaxly.

De Pokémon Company heeft officieel de nieuwe Pokémon video games bekend gemaakt. Dit worden Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

pokemon_scarlet_and_violet_starter_profiles_for_sprigatito_fuecoco_and_quaxly_stats

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: Een nieuwe intreden

Ontwikkeld door GAME FREAK inc, maken Pokémon Scarlet en Pokémon Violet haar intreden in de reeks van Pokémon games die zijn uitgebracht. De nieuwe games zijn vooruitstrevend op elk gebied. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet nemen je mee in een open wereld met verschillende steden zonder grenzen, die vervolgens vlekkeloos overgaan in de Pokémon wildernis. 

Pokémons kunnen overal worden gespot in deze open wereld. Niet alleen op de grond maar ook in de lucht, zee en op straat.

Trainers kunnen aan het begin van ieder van de twee spellen hun keuze maken tussen 1 van de 3 nieuwe starters: Sprigatito, de gras kat Pokémon, Fuecoco, de vuur krokodil Pokémon of Quaxly, de nieuwe water eend Pokémon oftewel Psyduck 2.0!

1 van deze 3 Pokémons zal jou als speler de rest van het spel vergezellen als trouwe vriend.

pokemon_scarlet_and_pokemon_violet_logos (1)

Nieuwe starters terug te vinden in de Pokémon Trading card game?

Nu vragen velen zich af wanneer zullen deze 3 nieuwe starter Pokémon zich tonen in de Pokémon Trading Card Game. Helaas is heeft de Pokémon Company dit nog niet bekend gemaakt. Maar wij denken dat deze 3 nieuwe starters niet lang op zich laten wachten voordat zij hun entree zullen maken.

Het is wel zeker dat deze pokémons nog niet terug te vinden zullen zijn in de nieuwe set die in mei uitkomt Sword and Shield 10 Astral Radiance maar dat ze voorbij gaan komen dit jaar is zeker!

pokemon_scarlet_and_violet_starters_sprigatito_fuecoco_and_quaxly
Facebook
Twitter
LinkedIn

Andere berichten van Cardfreaks

Winkelwagen